AleVuollan pentu

Jalostustyössä tavoitteeni kasvattajana on säilyttää ystävällinen ja avoin luonne, unohtamatta rotumääritelmän mukaisia ominaisuuksia. Jalostuksessa kaikki rakentuu ehdottomasti terveyden varaan, joten se on ensisijainen kriteeri suunnitellessa yhdistelmiä. Ulkomuotojalostusta ei tehdä terveyden kustannuksella.

Pentu myydään aina ensisijaisesti lemmikiksi. Mikäli kissalla on/ ilmenee jokin vain näyttelyarvoa alentava virhe, voi se silti elää onnellisen elämän oman perheensä seuralaisena. Onnellinen elämä onkin ensisijainen toive pennun lähtiessä uuteen kotiinsa.

Pennut kasvavat kaiken elämän keskellä kotioloissa, ja saavat paljon positiivisia kontakteja ihmisiin ja muihin lemmikkieläimiin. Näin niistä kehittyy avoimia ja ystävällisiä seuralaisia. Näyttelyt eivät ole se tärkein asia kissojen elämässä, mutta tietenkin toivottavaa on, että kasvatteja nähtäisiin kissanäyttelyissäkin silloin tällöin. Pennut totutetaan pesuun, turkin käsittelyyn ja muihin hoitotoimenpiteisiin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 12 viikkoisina madotettuina, rokotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina sekä suomen kissaliittoon rekisteröityinä kissaliiton sopimuksella.

Pennun ollessa n.6 viikon ikäinen sitä voi tulla katsomaan. Maksamalla varausmaksun, pentu varataan juuri sinulle, maksu huomioidaan loppuhinnassa. Jos kauppa peruuntuu ostajan puolelta, myyjä ei ole velvollinen maksamaan varausmaksua takaisin. Jos taas kauppa peruuntuu myyjän vuoksi, koko varausmaksu maksetaan takaisin.

Pennut myydään ainoastaan sisäkissaksi.


 

Huom! Kaikki lemmikkipennut kastroidaan/steriloidaan ennen luovutusta uusiin koteihin. Hinta kuuluu myyntihintaan. Lemmikkipennun hinta on 1000e.

Jalostukseen myyn pentuja vain kasvattajille/ kasvatusta suunnittelevalle. Ajoittain voi olla tarvetta sijoituskodille ja silloin erillisellä, ostajan kanssa yhdessä tehdyllä sopimuksella, sovitaan kissan kastroinnin/steriloinnin tekemättä jättämisestä määräajaksi. Kaikesta tehdään kirjallinen sopimus kissaliiton sopimuksia käyttäen.

Jokaisesta pentueesta tehdään Dermatofyyttiviljely ennen luovutusta.

Olet tervetullut tutustumaan rotuun koska vain :)

© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään. Kuvien luvaton kopiointi kielletty.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!